imagine!

 

inspiration


 








































 

 

 

 

 

 

 

 

 












ezt csak akkor érzed ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz!

Ha a művészetről kérdeznélek, szakkönyvek tucatjaiból tudnál idézni. Michalengelo, sokat tudsz róla. Sorolnád a műveit, politikai terveit, viszonyát a pápával, szexuális beállítottságát, mindent. De azt nem tudod, milyen érzés a Sixtus-i kápolnában állni, sosem néztél még föl arra a csodálatos boltozatra. Sose láttad. Ha a nőkről kérdezlek, máris sorolod a kedvenc típusaidat. Biztosan dugtál is néhányszor. De azt nem tudod, milyen érzés igazán boldogan felébredni egy nő mellett.
Nehéz eset vagy. Ha a háborúról kérdeznélek talán Shakespeare-t idéznél nekem: „Még egyszer a résre újra, barátaim!”. De sohasem harcoltál. Nem halt meg a karodban a legjobb barátod, aki hiába könyörgött neked, nem tudtál rajta segíteni. 
Ha a szerelemről kérdezlek, talán egy szonettel válaszolsz. De nem néztél még nőre, mikor gyenge voltál, olyanra aki egy pillantásával meggyógyít, mintha Isten direkt hozzád küldött volna egy angyalt, hogy kimentsen téged a pokolból. Nem tudod milyen, ha te vagy az ő angyala. Nem tudod milyen örökké szeretni valakit. Történjen bármi, például rákos lesz. És te két hónapig a kezét fogva ülve alszol a betegágya mellett, mert az orvosok is látják a szemedben, hogy nem szívesen mennél látogatási időben. És elveszíteni valakit. Ezt csak akkor érzed, ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz. Csak te még sosem mertél ennyire szeretni. 

egészséges életmód.

2013.08.29. 13:05 | ~anne | Szólj hozzá!

Szerintem mindenkinek vannak pontok az életében, amikor elhatározza ,hogy ezentúl igenis egészségesen fog élni.
Lehet ez a nyár eleje, vagy az X.edik születésnapod, újév vagy csak éppen ,mert már nem kellemes a tükörbe nézned.
Work-out motivation / .

Tegnap elmentem fitness órára, és annyira jól esett ez a jó,átmozgatás, már rámfért.
Két évvel ezelőtt heti 3alkalommal sportoltam, sokkal jobb formában voltam. Azóta kicsit eltunyultam.
Néha rám jön,hogy elmegyek esténként futni, vagy csak benyomok egy rubintréka dévédét,de a lelkesedésem mindig ellankad.
Odafigyelek egy párhétig mit eszem, több gyümölcs, több zöldség, édesség csak nagyon minimálisan, fehér liszt tabu, cukor tabu. 
És olyankor sokkal jobb, csak mindig jön a kísértés,és feladjuk a harcot.
Pedig nem szabad, ha nem is csak azért ,hogy vékonyabbak legyünk,hanem ,hogy egészségesebb.
Ad egy bizonyos állóképességet, nehezebben leszünk betegek, erősebbeké és ellenállóbbaká válunk.
Meg egyszerűen jobb érzés egy egészséges bőrben élni.
Vége a nyárnak, vége a hetes ivászatoknak, itt az ideje formába lendülni ,hogy sikerrel vegyük az előttünk álló akadályokat.
Mert mindjárt suli,mindjárt kihívások,de ha élettel teli, energiától kicsattanóan állsz elébe, akkor sokkal ,de sokkal könnyebb lesz ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://anneelete.blog.hu/api/trackback/id/tr885483333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sport egészség iskola torna nyár vége akadályok
süti beállítások módosítása