imagine!

 

inspiration


 








































 

 

 

 

 

 

 

 

 












ezt csak akkor érzed ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz!

Ha a művészetről kérdeznélek, szakkönyvek tucatjaiból tudnál idézni. Michalengelo, sokat tudsz róla. Sorolnád a műveit, politikai terveit, viszonyát a pápával, szexuális beállítottságát, mindent. De azt nem tudod, milyen érzés a Sixtus-i kápolnában állni, sosem néztél még föl arra a csodálatos boltozatra. Sose láttad. Ha a nőkről kérdezlek, máris sorolod a kedvenc típusaidat. Biztosan dugtál is néhányszor. De azt nem tudod, milyen érzés igazán boldogan felébredni egy nő mellett.
Nehéz eset vagy. Ha a háborúról kérdeznélek talán Shakespeare-t idéznél nekem: „Még egyszer a résre újra, barátaim!”. De sohasem harcoltál. Nem halt meg a karodban a legjobb barátod, aki hiába könyörgött neked, nem tudtál rajta segíteni. 
Ha a szerelemről kérdezlek, talán egy szonettel válaszolsz. De nem néztél még nőre, mikor gyenge voltál, olyanra aki egy pillantásával meggyógyít, mintha Isten direkt hozzád küldött volna egy angyalt, hogy kimentsen téged a pokolból. Nem tudod milyen, ha te vagy az ő angyala. Nem tudod milyen örökké szeretni valakit. Történjen bármi, például rákos lesz. És te két hónapig a kezét fogva ülve alszol a betegágya mellett, mert az orvosok is látják a szemedben, hogy nem szívesen mennél látogatási időben. És elveszíteni valakit. Ezt csak akkor érzed, ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz. Csak te még sosem mertél ennyire szeretni. 

hazugság.

2012.05.28. 21:20 | ~anne | Szólj hozzá!

Tumblr_lnxw4itjsz1qhxd9io1_250_large
Minden szavad, mindened hazug volt. Hazudtál minden szavaddal,amikor azt mondtad szeretsz vagy amikor ,hogy hiányzom. Az összes üzeneted hazugság volt. Minden ölélésed,érintésed, puszid ,csókod. Hazudtál a kérdéseiddel, a levegővételeddel , a tekinteteddel. Hazudtad az egész szerelmed.
Mondták ,hogy ne kezdjek veled, hogy te is csak olyan vagy mint a többi. De te bizonygattad ,hogy más vagy , és nem csak arra kellek. Én elhittem neked, szerettelek, aztán nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztük, szakítottunk. És nem telt el kettő hét, egy ismeretlen csajjal hemperegsz. Gusztustalan vagy, undorodom az egész lényedtől... 'úgy szeretlek ,mint ahogy még soha senkit,és ezek nem üres szavak' - hmm.. ezt is csak HAZUDTAD . :| sikerült bebizonyítanod ,hogy te is csak egy vagy a sok közül.. 

A bejegyzés trackback címe:

https://anneelete.blog.hu/api/trackback/id/tr104551540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása