imagine!

 

inspiration


 








































 

 

 

 

 

 

 

 

 












ezt csak akkor érzed ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz!

Ha a művészetről kérdeznélek, szakkönyvek tucatjaiból tudnál idézni. Michalengelo, sokat tudsz róla. Sorolnád a műveit, politikai terveit, viszonyát a pápával, szexuális beállítottságát, mindent. De azt nem tudod, milyen érzés a Sixtus-i kápolnában állni, sosem néztél még föl arra a csodálatos boltozatra. Sose láttad. Ha a nőkről kérdezlek, máris sorolod a kedvenc típusaidat. Biztosan dugtál is néhányszor. De azt nem tudod, milyen érzés igazán boldogan felébredni egy nő mellett.
Nehéz eset vagy. Ha a háborúról kérdeznélek talán Shakespeare-t idéznél nekem: „Még egyszer a résre újra, barátaim!”. De sohasem harcoltál. Nem halt meg a karodban a legjobb barátod, aki hiába könyörgött neked, nem tudtál rajta segíteni. 
Ha a szerelemről kérdezlek, talán egy szonettel válaszolsz. De nem néztél még nőre, mikor gyenge voltál, olyanra aki egy pillantásával meggyógyít, mintha Isten direkt hozzád küldött volna egy angyalt, hogy kimentsen téged a pokolból. Nem tudod milyen, ha te vagy az ő angyala. Nem tudod milyen örökké szeretni valakit. Történjen bármi, például rákos lesz. És te két hónapig a kezét fogva ülve alszol a betegágya mellett, mert az orvosok is látják a szemedben, hogy nem szívesen mennél látogatási időben. És elveszíteni valakit. Ezt csak akkor érzed, ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz. Csak te még sosem mertél ennyire szeretni. 

ha én alkothatnám magam

2013.07.01. 23:40 | ~anne | Szólj hozzá!

annyiszor van az ,hogy belepillantok a tükörbe és a hányás kerülget :|
tudom ,hogy el kellene fogadnom magam ,olyannak ,amilyen vagyok,mert vannak dolgok amiken nem lehet változtatni,de jó eljátszani a gondolattal,hogy milyen jó lenne megalkotni önmagunk.

tehát íme itt lennék én ,ha én rakhatnám össze magam:
Először is soványabb szeretnék lenni ,jóval vékonyabb. Nem mondom ,hogy kövér vagyok ,de vékony biztos nem ,pedig az szeretnék lenni. Lapos hasat, vékony hosszú lábakat szeretnék, formás kicsi fenékkel, és pici feszes cicikkel.
A bőröm világos lenne, még pár szeplőt is elviselnék cserébe az arcomon, a szemöldököm íves lenne, hatalmas kék/zöld szemeimet keretezve. Az orrom kicsi pisze lenne, sőt az sem zavarna ha hegyesedne is ,csak ne lenne ilyen krumpli mint most. Az ajkaim kicsi formásan biggyeszkednének, és élénk vörösre festeném.
A hajam hosszú hosszú lenne,és semmi esetre sem ilyen göndör,kezelhetetlen öntörvényű lobonc,hanem szép egyenes, maximum egy kicsit hullámos és természetesen VÖRÖS színben pompázna.
És mivel vékony modellalkatom lenne , felvehetnék akármilyen hipsteres ruhákat, bátran járhatnék rövid pólókba, tüdő nadrágokkal. Színes harisnyákban, térdzoknikban *.*
Tehetségem lenne a művészetekhez. Szép hangom lenne, és zenében tehetséges volnék. Gitáron írnék egyszerű lírai dalokat,amiket pacsirta énekemmel díszitenék. Tudnék rajzolni,festeni. A szobám fala tele lenne grafikával. 
Viszont nem lennék ügyetlen, ügyes lennék a sportokban is és kitartó. Valamit űznék hobbi szinten,például lovagolnék vagy mezei futnék, esetleg úsznék.

Milyen tökéletes lennék :)

A bejegyzés trackback címe:

https://anneelete.blog.hu/api/trackback/id/tr565386938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása