imagine!

 

inspiration


 








































 

 

 

 

 

 

 

 

 












ezt csak akkor érzed ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz!

Ha a művészetről kérdeznélek, szakkönyvek tucatjaiból tudnál idézni. Michalengelo, sokat tudsz róla. Sorolnád a műveit, politikai terveit, viszonyát a pápával, szexuális beállítottságát, mindent. De azt nem tudod, milyen érzés a Sixtus-i kápolnában állni, sosem néztél még föl arra a csodálatos boltozatra. Sose láttad. Ha a nőkről kérdezlek, máris sorolod a kedvenc típusaidat. Biztosan dugtál is néhányszor. De azt nem tudod, milyen érzés igazán boldogan felébredni egy nő mellett.
Nehéz eset vagy. Ha a háborúról kérdeznélek talán Shakespeare-t idéznél nekem: „Még egyszer a résre újra, barátaim!”. De sohasem harcoltál. Nem halt meg a karodban a legjobb barátod, aki hiába könyörgött neked, nem tudtál rajta segíteni. 
Ha a szerelemről kérdezlek, talán egy szonettel válaszolsz. De nem néztél még nőre, mikor gyenge voltál, olyanra aki egy pillantásával meggyógyít, mintha Isten direkt hozzád küldött volna egy angyalt, hogy kimentsen téged a pokolból. Nem tudod milyen, ha te vagy az ő angyala. Nem tudod milyen örökké szeretni valakit. Történjen bármi, például rákos lesz. És te két hónapig a kezét fogva ülve alszol a betegágya mellett, mert az orvosok is látják a szemedben, hogy nem szívesen mennél látogatási időben. És elveszíteni valakit. Ezt csak akkor érzed, ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz. Csak te még sosem mertél ennyire szeretni. 

tavasz a lelkemben is :)

2013.04.11. 10:51 | ~anne | Szólj hozzá!

beteg vagyok, ismét..
azt mondta az orvosom ,hogy ebben az évben ,mivel már negyedszerre vagyok nála, biztos valami lelki háttere is van a dolognak. kérdezgetett az iskoláról, a családról,de mondtam ,hogy minden rendben. azt mondta ,hogy tudja , semmi köze nincs hozzá ,de akkor is kell ,hogy legyen valami lelki probléma az egész mögött,mivek "megengedtem" illetve  a szervezetem hagyta magát,hogy egyszerre 3 vírus is megtámadja. és ha lelkileg kiegyensúlyozott lennék nem történne ilyen. ezért azt javasolja ,hogy ne rágódjak a dolgokon, vegyem kicsit könnyedebben az életem.
így ,hát elkezdtem gondolkozni ezen az egészen. 
tényleg nagyon szerettem Őt. tényleg sokat számított nekem , fontos volt, és minden szempontból levett a lábamról.
DE. ha ennyi szenvedést okoz, és ilyen fajta lánnyal összeáll ,mint a mostani barátnője, akkor nem rá van szükségem..
el kell engednem. többször nem fogok vele álmodni, csak egy szép emlék marad.
és kinyitom a szívem ,új kalandokra. lehet most jót is fog tenni a szingli lét. nem is kell pasi, egy ideig.
jön a tavasz , jön a nyár. ami a szórakozásról szól. menni fog ez egyedül is , illetve a barátaimmal.
pasi=gond. persze jó ha van valakid, de mennyivel jobb ha nincs. nem függsz senkitől, nem tartozol senkinek elszámolással.
fel a fejjel szingli lányok, a padlóra taszítottak ,de milyen jó lesz innen új erővel felállni ;)
az idő is kezd végre felpezsdülni, minden újra zöld lesz és vidám. és a szívünk is újra kivirágzik!

A bejegyzés trackback címe:

https://anneelete.blog.hu/api/trackback/id/tr535216502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása