imagine!

 

inspiration


 








































 

 

 

 

 

 

 

 

 












ezt csak akkor érzed ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz!

Ha a művészetről kérdeznélek, szakkönyvek tucatjaiból tudnál idézni. Michalengelo, sokat tudsz róla. Sorolnád a műveit, politikai terveit, viszonyát a pápával, szexuális beállítottságát, mindent. De azt nem tudod, milyen érzés a Sixtus-i kápolnában állni, sosem néztél még föl arra a csodálatos boltozatra. Sose láttad. Ha a nőkről kérdezlek, máris sorolod a kedvenc típusaidat. Biztosan dugtál is néhányszor. De azt nem tudod, milyen érzés igazán boldogan felébredni egy nő mellett.
Nehéz eset vagy. Ha a háborúról kérdeznélek talán Shakespeare-t idéznél nekem: „Még egyszer a résre újra, barátaim!”. De sohasem harcoltál. Nem halt meg a karodban a legjobb barátod, aki hiába könyörgött neked, nem tudtál rajta segíteni. 
Ha a szerelemről kérdezlek, talán egy szonettel válaszolsz. De nem néztél még nőre, mikor gyenge voltál, olyanra aki egy pillantásával meggyógyít, mintha Isten direkt hozzád küldött volna egy angyalt, hogy kimentsen téged a pokolból. Nem tudod milyen, ha te vagy az ő angyala. Nem tudod milyen örökké szeretni valakit. Történjen bármi, például rákos lesz. És te két hónapig a kezét fogva ülve alszol a betegágya mellett, mert az orvosok is látják a szemedben, hogy nem szívesen mennél látogatási időben. És elveszíteni valakit. Ezt csak akkor érzed, ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz. Csak te még sosem mertél ennyire szeretni. 

rakatszerencsétlenség,de szólíts csak annának.

2012.12.04. 16:46 | ~anne | Szólj hozzá!

nyűgős,morcos,fáradt és elképesztően szomorú vagyok.
megint
mindig
még mindig
már párhete folyamatosan.
kezdek mindent elveszíteni.
vagy sohasem volt semmim?
...
Tumblr_me5qp5a71n1qz4d4bo1_500_large
szörnyű ez a mai 'tinitársadalom'. fuj. visszakarok menni az időbe,olyan messzire ,ahol még nem a melled nagysága, a sminked kilója, a feneked formája, a pulcsid márkája számított.. gusztustalan ez az egész.és ebben az a legrosszabb,hogy mindegyik telistele önbizalommal. csak én fuldoklok itt mint egy szerencsétlen, és mindenki azt hiszi ,hogy segghülye vagyok, senki nem feltételezi ,hogy csak nem merek megszólalni,mert ha rosszat mondok ,akkor mindenki utálni fog. vagy lehet .hogy már nem tudnak ennél jobban utálni?!
a másikdolog..
a külsőm. jó tudom lerágott csont,hogy csúnya vagyok ,mert nincs olyan ,hogy csúnya valakinek biztos tetszeni fogok. jóvicc..
a hajam ocsmányan göndör és sok, ha elakarok bújnia  tömegben ,nem engedi dús hajkoronám..
úgy elbújnék mindenki elől,a tömegbe rejtőzve, ehhez képest itt vagyok a száznyolcvan centimmel és a száztonnámmal.. 'like a hagrid.' szeretem amikor ilyenek vágnak a fejemhez.
és mindig ez van..
harmadik iskolám, képtelen voltam akárhova is beilleszkedni.
és nem elég hog y a korstársaim nem szeretnek. még a tanárok is engem pécéznek ki, gratulálok.
nem az ,hogy a buta,cicapics osztálytársaim. oh,nem kéremszépen. feleltessenek midnenórán,amikor a szóbeli megnyílvánulás amúgy is nehezemre megy, írásban írok egy négyest vagy ötöst, szóban meg elfelejtek mindent.
'biztosan puskázik.' köszönöm az együttérzést.
legalább itthon jólmegavgyok,általában. anyukám egy imádnivaló nő, csinos , aranyos és akármikor rosszkedvem van ő mindig felvidít. 'minden jó lesz kislányom, meglátod' és én el is hiszem neki... csak örökké feküdnék az ölében, összegubódzva, a világtól védve, távol minden rossztól, piszkálástól és gúnytól.

A bejegyzés trackback címe:

https://anneelete.blog.hu/api/trackback/id/tr814947567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása