imagine!

 

inspiration


 








































 

 

 

 

 

 

 

 

 












ezt csak akkor érzed ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz!

Ha a művészetről kérdeznélek, szakkönyvek tucatjaiból tudnál idézni. Michalengelo, sokat tudsz róla. Sorolnád a műveit, politikai terveit, viszonyát a pápával, szexuális beállítottságát, mindent. De azt nem tudod, milyen érzés a Sixtus-i kápolnában állni, sosem néztél még föl arra a csodálatos boltozatra. Sose láttad. Ha a nőkről kérdezlek, máris sorolod a kedvenc típusaidat. Biztosan dugtál is néhányszor. De azt nem tudod, milyen érzés igazán boldogan felébredni egy nő mellett.
Nehéz eset vagy. Ha a háborúról kérdeznélek talán Shakespeare-t idéznél nekem: „Még egyszer a résre újra, barátaim!”. De sohasem harcoltál. Nem halt meg a karodban a legjobb barátod, aki hiába könyörgött neked, nem tudtál rajta segíteni. 
Ha a szerelemről kérdezlek, talán egy szonettel válaszolsz. De nem néztél még nőre, mikor gyenge voltál, olyanra aki egy pillantásával meggyógyít, mintha Isten direkt hozzád küldött volna egy angyalt, hogy kimentsen téged a pokolból. Nem tudod milyen, ha te vagy az ő angyala. Nem tudod milyen örökké szeretni valakit. Történjen bármi, például rákos lesz. És te két hónapig a kezét fogva ülve alszol a betegágya mellett, mert az orvosok is látják a szemedben, hogy nem szívesen mennél látogatási időben. És elveszíteni valakit. Ezt csak akkor érzed, ha valakit önmagadnál is jobban szeretsz. Csak te még sosem mertél ennyire szeretni. 

szerelem különböző időben.

2012.11.20. 18:55 | ~anne | Szólj hozzá!

mai elmélkedésünk termése:
a szerelemmel az a baj ,hogy legtöbbször elcsúszva talál ránk. a másikban a láng már erősen dúl, míg bennünk csak az első szikra gyúl ki lassan-lassan. és mire mi is teljes szívvel szeretnénk,a másikban már csak parázsdarabokat találunk. rátalálunk valakire ,akit vagy mi szeretünk nagyon és mindent feladnánk érte, vagy aki nagyon szeret mindent és mi meg belemegyünk a kapcsolatban ,hogy hát jó ha ennyire szeretné legye, úgysem lesz jobb alapon.
az első esetben ,amikor mi érezzük azt a bizonyos érzést ,amire a másik megszeret minket és elkötelezi magát,rájön mennyit érünk ,addigra mi már belefáradtunk és szabadulni akarunk ebből, a szerelmünk elalszik ,ő pedig csalódik (és mi leszünk a szarszemetek)
a második esetben pedig,nem érezzük azt az érzést ,de szimpatizálunk a jelölttel ,így belemegyünk mások unszolására a kapcsolatban. ,megismerjük a másikat meglátjuk benne a szépet és jót,de mire ráeszmélünk milyen nagy szerencsénk van ,hogy egy ilyen embert tudhatunk magunk mellett ,addigra már nem is tudhatjuk magunk mellett ,hiszen közli velünk ,hogy nem mi tehetünk róla ,de ő most nem vágyik erre..(és akkor nem szólhatunk egy szót se nem az ő hibája akkor biztos megint mi vagyunk a szarszemetek:|)

végigjátszottam az összes eddigi kapcsolatommal ,illetve kapcsolat szerűségemmel és rájöttem ,mindegyiknél ez így volt, esetleg egy kettőben akadt egy kettő pont amikor mind ketten ugyanabban a stádiumban jártunk a tökéletes szerelmnél,csak utána az egyikőnkben megerősödött míg a másikunkban teljesen elaludt a szenvedély.
így hát tanulság?!
lehet egy ilyen történetből vonni?
maximum annyit : hogy szeress amíg lehet ,hiszen az élet túl rövid ;D

Tumblr_mdgoylmcmy1rgvinyo1_250_large

A bejegyzés trackback címe:

https://anneelete.blog.hu/api/trackback/id/tr694916935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása